Тиквеник
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 за блата, пише да се добави масло а не е описано колко!!
Понеже за блата се използват само жълтъците, за да не изхвърлям белтъците ги разбих на сняг с 50 гр пудра захар и най накрая ги добавих към крема като бърках с дървена лъжица. Получи се много пухкав и хубав крем.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2015 За блата се използва и 50гр. разтопено масло.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 Много сполучлива рецепта, единствено не става ясно колко е маслото в продуктите за блатовете, аз лично сложих 50 гр и се получи идеално.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...