Тиквеник
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 за блата, пише да се добави масло а не е описано колко!!
Понеже за блата се използват само жълтъците, за да не изхвърлям белтъците ги разбих на сняг с 50 гр пудра захар и най накрая ги добавих към крема като бърках с дървена лъжица. Получи се много пухкав и хубав крем.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2015 За блата се използва и 50гр. разтопено масло.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 Много сполучлива рецепта, единствено не става ясно колко е маслото в продуктите за блатовете, аз лично сложих 50 гр и се получи идеално.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...