Матрьошка

Гост Лариса Мирзоева - главен готвач в руския "Петър I"
Източник: Бон Апети
Дата: 12.11.2004
Матрьошка
 
Необходими продукти:
150 г пилешки гърди
100 г варен телешки език
60-70 г бекон
30-40 г олио за пържене
1 скилидка чесън
1 люта чушка
1 с. л. доматено пюре
1/2 ч. л. черен пипер
1/2 ч. л. сол
кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Матрьошка
Гърдите се нарязват на жулиенчета и се запържват в тиган с олиото.
2
Матрьошка 2
Добавят се нарязаните бекон и език, доматеното пюре, наситненият чесън и лютата чушка. Запържва се още малко и се изсипва в гювече, поръсва се с настъргания кашкавал. Запича се в загрята фурна, докато се получи златиста коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: