Марокино

Гост: Луиджи Лупи
Източник: Бон Апети
Дата: 13.12.2008
Марокино
 
Необходими продукти:
30 мл еспресо (7 г кафе)
30 мл леденостудено прясно мляко
10-20 мл ванилов сироп
шоколад на прах за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Марокино
Ваниловият сироп се сипва на дъното на чаша.
2
Марокино 2
Покрива се с направеното на пяна прясно мляко.
3
Марокино 3
Поръсва се с шоколад на прах.
4
Марокино 4
Сипва се еспресото и се слага още от пяната на млякото.
5
Марокино 5
Отново се поръсва с шоколад на прах и се завършва с мляко на пяна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: