Картофено предястие с пълнеж от сирене
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 В същност канелата е онази подправка, която мароканците слагат навсякъде- тя не е само за сладки неща, както сме свикнали тук, напротив - слагат я и във всички солени ястия. Опитах веднъж и вече и аз слагам канела във всичко - къде само щипка, къде повече :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ами те вече няма да са марокански банички :))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много апетитно изглеждат!Ще ги пробвам без някои подправки и пудрата захар накрая.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много апетитно изглеждат!Ще ги пробвам без някои подправки и пудрата захар накрая.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...