Свинско бонфиле с картофена коричка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 При мен на третия ден зехтина се сгъсти, все едно се желира, или по-скоро стана като мас. Въпреки това си хапнахме с кеф цялото бурканче и пак ще повторим рецептата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2013 Благодарности за тази рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...