Пай с наденица и картофено пюре
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2018 Много вкусни, крехки и ароматни. Добре се получиха в комбинация с пюре от патладжан, нахут и тахан
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2017 Много вкусни!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.08.2017 Изключително приятен аромат и още толкова прекрасно на вкус ястие!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2017 Мисля, че куркумата е точната подправка за бутчетата. Определено съм доволна от рецептата
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.05.2017 Много сочни и вкусни станаха. Мисля от сега нататък, че само така ще се пекат бутчета вкъщи :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...