Пържен боб по селски
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 При подходяща температура (в мазето например) и постоянно доливане със зехтин, не би трябвало да има проблем с издържливостта и без стерилизация. Някога така са съхранявали туршиите, междудругото :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте отново! Гледам ви в момента, супер сте :) Исках да попитам обаче за тази рецепта - ако се стерилизира бурканчето ще издържи ли до зимата? И ако да - колко време да се стерилизира?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...