Мариновани гъби

Източник: Бон Апети
Дата: 16.04.2003
Мариновани гъби
 
Необходими продукти:
1/2 кг дребни печурки
1 к. ч. зехтин
1 скилидка чесън
сокът от 1 лимон
1 с. л. горчица
2-3 зърна бахар
1/2 ч. л. кориандър
1 дафинов лист
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Мариновани гъби
В купа се смесват зехтинът, сокът от лимон, подправките и нарязаният наедро чесън.
2
Мариновани гъби 2
Печурките се почистват с четчица (не се мият), заливат се с маринатата и се оставят да престоят в хладилник 24 часа. Поднасят се като добавка към зелена салата или като гарнитура към различни ястия.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: