Ханъм гьобег
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 За първи път правя нещо подобно, малко външния вид не добър, но пък е супер вкусно.
Малко подмених рецептата, направих го с пържени свински гърди 600гр и добавих сухи чушки.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Омесих зелника по предложената от Вас рецепта и ми хареса начина на налагането.Също става вкусен като предварително се препържват парченца сланина.В част от отделилата се мазнина се задушава плънката от зелето.След като се опече зелника, краешника се намазва с останалата мазнина и се поднася с пръжчиците.Пробвайте!И така е много вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 правя го в момента но надявам се ще стане чудесно... много ви харесвам.... по натам във, времето ще ви споделя много вкусни рецепти.. желая ви успех готини сте много........
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...