Паста със сос „Карузо”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2018 още по-бързо за зимата - сваряваме малко, след това доваряваме с буркан пасирани домати. така не става воднисто и се получава чуден сос. водата я махаме, де, не с нея.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2015 В процес на готвенето на първата ми рецепта днес! Получи се много успешно. Лесно и вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2015 Бързо, лесно, вкусно. Зимата като няма хубави домати може и от буркан (особено ако са домашни). Алтернативни подправки които също много добре се връзват на соса са босилек, риган и мащерка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.06.2014 Рецептата е много хубава, само и трябва да се добави малко кайма и ще стане още по-вкусна.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...