Макарони по флотски

Гост: Ксения Момчилова, ученичка в 133 СОУ „А. С. Пушкин”, гр. София
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Макарони по флотски
 
Необходими продукти:
1/2 пакет макарони (250-300 г)
250 г телешка кайма
50 г масло
2 глави кромид лук
2 с. л. олио
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Макарони по флотски
Макароните се начупват, сипват се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Отцеждат се от водата.
2
Макарони по флотски 2
Лукът се нарязва наситно и се запържва в сгорещените олио и масло. Прибавя се овкусената със сол и черен пипер кайма, разбърква се и се пържи.
3
Макарони по флотски 3
Макароните се разбъркват с лука и каймата и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: