Магданозено песто

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 20.01.2015
Магданозено песто
 
Необходими продукти:
3 връзки магданоз
1 к. ч. орехи
100 мл зехтин
4 скилидки чесън
1 ч. л. сол (равна)


Начин на приготвяне:
1
Измивате магданоза и отрязвате дръжките. Обелвате скилидките чесън.
2
Слагате измития магданоз в кухненския робот, добавяте чесъна, орехите и солта, и разбивате. Докато разбивате останалите съставки, на тънка струйка добавяте и зехтина. Ако нямате под ръка зехтин, може да ползвате и олио. Разбивате, докато се получи гъста каша.
3
Магданозеното песто може да изсипете в бурканче и да го съхранявате в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

01.08.2017
Песто върху малка брускета
4.
Изпрати
лично съобщение

24.09.2016
Сложих , малко копър и 1 с.л. тахан,сатана супер. Благодаря за рецептата.
3.
Изпрати
лично съобщение

18.05.2015
Пробвах го.Много е вкусно.
2.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2015
ок
1.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2015
ккато оригиналното италианско песто
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: