Морковени бонбони с кокос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2017 Спазих всички инструкции в рецептата, но за жалост, не съм доволна от крайния резултат. Очевидно посочената температура за печене е била ниска и въпреки, че удължих двойно времето за печене, накрая имах усещане за недопечено тесто.))))
Ще опитам отново, като повиша градусите, а дали и да не прибавя още 40 - 50 г брашно?
Моето допълнение е да се постави по половин орех отгоре върху всеки мъфин.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2017 Направих ги със сладко от кайсии и се получиха невероятни.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...