Пудинг „Капучино“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2020 Много повече време ми отне печенето
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2019 Смених овесените ядки с лимец брашно и станаха много хубави. Във втората доза ще добавя и рожков, да видим:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2017 Ева,аз току що мислех да ги направя,а ти направо ме отказа като прочетох какво си написала,наистина ли са толкоз гадни на вкус??
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Тази рецепта за мъфини с овесени ядки е отвратителна. По гадно нещо не съм опитвала!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...