Лимонови пасти
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2016 Станаха много вкусни. Само првкалих с пълненето на формичките и ми се разляха. Вместо сок от малини ползвах натурален сок вишни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2016 Много интересна рецепта, обожавам комбинацията ябълки, орехи и канела. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2016 Страхотни ! Стават много бързо!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...