Арабска подправка „Рас ел ханут”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2015 Любими, особено за зимния сезон!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусни!Благодаря за рецептата!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 Аз имам своя версия.
Пресните чушки съвсем леко ги запичам на котлон/пуквам ги/ без да ги печа. Нарязвам на ситно връзка магданоз и копър, няколко скилидки чесън смесвам всичко, заливам с винен оцет, сол и зехтин , обърквам след 15-20 мин. готови за консумация - вкусни хрупкави и ароматни. Нарекъл съм ги \"Пукани чушки\".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 чушлетата са много вкусни и идеална добавка всяко ястие
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...