Арабска подправка „Рас ел ханут”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2015 Любими, особено за зимния сезон!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусни!Благодаря за рецептата!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 Аз имам своя версия.
Пресните чушки съвсем леко ги запичам на котлон/пуквам ги/ без да ги печа. Нарязвам на ситно връзка магданоз и копър, няколко скилидки чесън смесвам всичко, заливам с винен оцет, сол и зехтин , обърквам след 15-20 мин. готови за консумация - вкусни хрупкави и ароматни. Нарекъл съм ги \"Пукани чушки\".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 чушлетата са много вкусни и идеална добавка всяко ястие
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...