Тарт с патладжани и моцарела
Лора и Стоян
20. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Ето и резултата ми :)
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2015 опитана още лятото...
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2015 Даниела, може да увеличиш крем сиренето, да сложиш настъргано краве сирене или да използваш сирене Рикота, като внимаваш, кремът да не стане течен, заради рикотата.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2015 а изварата може ли да бъде заместена с нещо друго?
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2015 Страхотна рецепта - много лесна за изпълнение, но отнема доста време! От първия път ми се получи, всички много харесаха шарлотата! :)
Следващия път ще пропусна патладжана и ще заложа само на тиквички и печен пипер.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...