Картофена фокача
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 Много вкусни хлебчета. Наистина е нещо по -различно, стават за предястие или за закуска. Направих ги с няколко вида брашна - типово, овесено и ръжено (каквито имах), разпадаха се леко и се разточваше трудно, но това е най-вероятно заради текстурата на видовете брашно. Вкусът беше интересен. Следващият път бих пробвала варианта с пълнозърнестото брашно. Ароматът и вкусът на лука и бадемите е много интересен и вкусен. Мерси за идеята.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...