Картофена фокача
Лора и Стоян
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 Много вкусни хлебчета. Наистина е нещо по -различно, стават за предястие или за закуска. Направих ги с няколко вида брашна - типово, овесено и ръжено (каквито имах), разпадаха се леко и се разточваше трудно, но това е най-вероятно заради текстурата на видовете брашно. Вкусът беше интересен. Следващият път бих пробвала варианта с пълнозърнестото брашно. Ароматът и вкусът на лука и бадемите е много интересен и вкусен. Мерси за идеята.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...