Гъби с грах на тиган
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2016 Страхотни!!! Много се харесаха на цялото семейство, обаче аз чукнах две от яйцата в плънката , защото синът ми иначе нямаше да ги опита . Получиха се. Хлебчето беше мното мекичко и вкусно. Със същото тесто ще пробвам и други плънки. Нещо не мога да кача снимката. Може би от телефон не става
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2016 Марияна, според нас, причината не е в пълнозърнестото брашно, посто на тестото вероятно му е трябвало повече време.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2016 Тестото ми не се получи както трябва - много твърдо стана, не втаса както трябва, може би пълнозърнестото брашно не беше качествено - ако някой може да отгатне причината ще се радвам. Но въпреки всичко се получи добре - плънката е перфектна и със сигурност ще ги направя пак, но може би само с бяло брашно...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2016 Заслужават си!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...