Агнешки котлети с печени моркови
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Изпробвах тази рецепта, като направих някои модификации. Не съм ползвала зеленчуков или пилешки бульон, а просто вода. Също така фидето е пълнозърнесто. добавих и щипка естрагон. Получи се балансиран вкус.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2017 Благодаря.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 Всеки си има вкус и ливанската кухня не е по моя .
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Не е кой знае какво но става ;)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2015 Много вкусно и без бахарат, сложих чубрица
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...