Билкови моркови
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Килл-оп, всичко се опитва при нас, много ясно :) Печенето много зависи от фурната, в случая посоченото време не е малко за пресни картофи. За вкусът нали знаеш ... Няма как всички да харесват едно и също :) Всяка идея може да се надгражда според личните предпочитания.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ако искаш пробвай моята рецепта : картофки пресни за предпочитане да не ги белиш ,добре измити срязани на 2 захлюпени със срязаната част на долу поляти с олио(зехтин) и сол и ч.пипер ...печеш докато омекнат ...стават невероятни и са мн лесни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 .. което ме навежда на мисълтта, че или не опитвате, това което ни предлагате или не винаги ви се получават идеите! ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази рецепра нещо не се получава. Нарязах пресните картофи на кубчета с големина 2 см., времето за печене беше около 2ч и 30мин. Вкусът им не беше добър! Лимонът ги овкъсява много странно. Според мен е по-добре да се опита зехтина да се смеси със соев сос и малко копър. Вместо риган може да ползвате чубрица или вегета, мисля че резултата ще е доста по-добър. Като цяло лично за моя вкус тази рецепта е страшно слаба (да не ползвам друг израз..)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...