Бисквитена торта с кайсиево сладко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2014 Най-сполучливия и със страхотен вкус кейк.
Рецептата е от книжките с рецепти на Иван Звездев.
Приготвяла съм го и на фурна с дърва-резултатът е винаги еднакво добър.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте сладури в момента пека кейка,но май нещо не съм направила като хората.Сед 20 мин печене отворих да бодна прекрасно изглеждащия кейк,но в момента на "бодване" отвътре направо потече от сместа навън.Сега продължавам да пека засега добре изглежда не е изгорял отгоре,но нещо май не ми се получава.Кажете къде може да съм сбъркала? Формата в която пека е на вълни стъклена като за кекс
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хубава рецепта и подходяща за малки дечица, благодаря!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...