Бисквитена торта с кайсиево сладко
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2014 Най-сполучливия и със страхотен вкус кейк.
Рецептата е от книжките с рецепти на Иван Звездев.
Приготвяла съм го и на фурна с дърва-резултатът е винаги еднакво добър.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте сладури в момента пека кейка,но май нещо не съм направила като хората.Сед 20 мин печене отворих да бодна прекрасно изглеждащия кейк,но в момента на "бодване" отвътре направо потече от сместа навън.Сега продължавам да пека засега добре изглежда не е изгорял отгоре,но нещо май не ми се получава.Кажете къде може да съм сбъркала? Формата в която пека е на вълни стъклена като за кекс
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хубава рецепта и подходяща за малки дечица, благодаря!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...