Фиш енд чипс 2
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Георги, пече се за същото време, на 160 градуса, като препоръчваме, да се покрие с фолио, за да не се напълни с вода.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Много добре изглежда.А в конвектомат на пара на колко градуса би трябвало да се пече и за колко време?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2014 Бързо, лесно и вкусно! Идеалното предястие! Става страхотен, дори ако нямаме всички необходими зеленчуци за плънката!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2014 Любимо предястие за топлите летни вечери. А и чашка бяло винце винаги стои добре до този терин.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...