Тарт с лешници и круши
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Благодаря ви !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Таня, конкретно в тази рецепта не препоръчваме замяна на глюкозата с друг продукт. Ако в случая глюкозата се замести със захар, сладкишът ще стане по-сладък и няма да е лепкав, а ако се замести с мед пак ще е по-сладък и пак няма да е толкова лепкав. Глюкозата пречи на захарта да кристализира и именно заради това свое качество присъства в тази рецепта - защото помага, кейкът да остане влажен и мек (ако се приготви само със захар, то тя ще кристализира и ще стане твърда).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Може ли да заменим глюкозата с нещо друго?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2016 Много вкисно
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...