Талиатели „Алфредо“ с манатарки
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2015 Най-страхотната лазаня! Браво за рецептата!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2014 Хареса ми Болонезето, малко по-нестандартно е. Бешамела не ми достигна, мисля че ще стане по-добре с малко повечко.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2014 Много вкусна
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2014 Трябва да се направи повечко сос бешамел, за да стане така, както е по рецептата.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...