Паста „Пица”
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2016 Следващия път се надявам да стане още по-добра.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Много е вкусна! Белия сос е страхотен! Не използвах пресни кори, а сварени алденте от магазина.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2015 аз си правя малко по обагатен доматен сос, слагам малко моркови, малко магданоз и малко селъри, повече ч. пипер, получи се много сочна лазаня
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много приятна рецепта за постна лазаня.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2014 Прекрасна рецепта, белият сос е добър заместител на сос бешамел, и по-вкусен, по мое мнение. Приготвянето на лазанята ми отне повече време, отколкото предполагах, но си струваше усилията :) Препоръчвам!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...