Лазаня с кокосов бешамел

Интересно и вкусно
Източник: Петя Петкова
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 07.04.2022
Лазаня с кокосов бешамел
 
Необходими продукти:
1/2 кутия кори за лазаня
50 г краве масло
2 с.л. брашно
250 г кашкавал
1 консерва червен боб
250 г доматено пюре
риган, сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Намазнете тавата. Разположете ред кори. Намажете с доматено пюре, поръсете с парченца кашкавал и малко от отцедения боб. Подправете с риган. Редувайте кори и продукти до запълване на тавата. Завършете с кори.
2
Стоплете кокосовото мляко. В тиган с незалепващо покритие разтопете маслото. Щом започне да се пържи, долейте с млякото до получаване на кремообразна смес. Овкусете със сол и пипер.
3
Залейте лазанята с бешмела и настържете кашкавал, ако е останал. Печете на 200 градуса до омекване на корите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: