Сок от бъз с ягоди и мента
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2017 Много добре !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Страшно вкусно! Аз замених свинската кайма със пуешка и добавих към нея магданоз при запържването в тигана. Също импровизирах със настърган кашкавал вместо пармезан.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2014 Много вкусно ястие за летните дни!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 Малко водниста се получи - може би от тиквичките :(
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 Великолепно лятно ястие. Всички в къщи много я харесаха:)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...