Лате макиато (изцапване на млякото)

Гост: Луиджи Лупи
Източник: Бон Апети
Дата: 13.12.2008
Лате макиато (изцапване на млякото)
 
Необходими продукти:
25-30 мл еспресо (7 г кафе)
ванилов сироп
леденостудено мляко


Начин на приготвяне:
1
Лате макиато (изцапване на млякото)
Ваниловият сироп се сипва във висока чаша.
2
Лате макиато (изцапване на млякото) 2
Покрива се с разбито на пяна леденостудено мляко.
3
Лате макиато (изцапване на млякото) 3
Сипва се внимателно кафето.
4
Лате макиато (изцапване на млякото) 4
От пяната с помощта на специален инструмент се правят формички.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: