Запеканка от карфиол
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2014 Ястието би трябвало да е страхотно. При мен обаче на 45-ата минута беше полуовъглено. Бях го планирала да бъде основно ястие за гости. Голям резил. Следващия път ще бъда по-внимателна.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Много лесна и вкусна рецепта!!!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Много вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.10.2013 Много вкусни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много вкусно, но следващия път ще сложа малко повече домати.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...