„Ризото“ от булгур с домати
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2023 Благодаря! Месото беше телешки шол и свински врат, които смляха пред мен. Може да опитам другия път с повече мляко. Но въпреки това, ястието е чудесно.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2023 Здравейте, Велина! Това зависи много от месото, което сте ползвали за каймата. Добре е то да не е сухо. Или пък добавете повече мляко. Поздрави от нас!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2023 Страхотни са. Ястието е много вкусно и от тези, които бих нарекла "комфортна храна за дома". Благодаря за чудесната идея.
Направих ги с кайма смес. Леко е суха за моя вкус каймата, щеше ми се да са по-сочни, дали има някакъв трик за това?
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2022 Стана много вкусна гозба, пухкав ориз и ароматни кюфтенца. Малко ме поизмъчи пърженето, но си заслужава :)
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2020 Много я харесаха вкъщи, най-после мъжът ми да похвали ядене с ориз!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...