Пащърнак със сос „Ремулада“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2024 Здравейте ВЕЛИНА, много се радваме, че нашата рецепта ви е допаднала:) Ще очакваме отзиви и за други наши предложения. Поздрави от нас.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2024 Ненадейно беше за мен да ползвам консерва риба тон по този начин. Много свежо, вкусно и някак лятно ядене. Много благодаря за тази оригинална според мен рецепта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2014 добавих и булгур и станаха страхотни :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 Рецептата е лесна и бърза за приготвяне.
Станаха хубави кюфтенца. Аз не ги пържих, а ги изпекох на фурна без мазнина, и пак се получи доста добур резултат.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Перфектно станаха
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...