Кюфтета от мерлуза

Източник: Бон Апети
Дата: 26.07.2001
Кюфтета от мерлуза
 
Необходими продукти:
1 кг мерлуза
3 яйца
50 г кашкавал
магданоз
3 с. л. галета
брашно за паниране
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Кюфтета от мерлуза
Филето на рибата се поставя в купа и се намачква с вилица. Прибавят се яйце, галета, нарязан наситно магданоз, настърган кашкавал, сол и смлян черен пипер. Омесва се кайма. Поставя се за 30 минути във фризер, за да стегне.
2
Кюфтета от мерлуза 2
Оформят се кюфтета, овалват се в брашно и се пържат в сгорещено олио по около 5 минути от всяка страна.
3
Кюфтета от мерлуза 3
Подходящо е да се поднесат със сгъстен доматен сос и поръсени с нарязан наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: