Поширани яйца „Гамбринус“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2023 Разпадаха ми се при пърженето, поради което ги приготвих във фурната, в нейната тава, поставена директно върху дъното на фурната, върху домакинска хартия, поляти с мазнина. Вкусни са и през следващите дни, могат да се хапват в движение.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Стават много вкусни ... но не трябва да се пържат много , стават твърди ...
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2014 Тази рецепта се прави много лесно и могат да се сложат и други продукти в зависимост от вкуса на всеки. Имам деца и освен продуктите от рецептата сложих и грах и сварени моркови.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...