Крем супа с наденица

Източник: Бон Апети
Дата: 18.06.2010
Крем супа с наденица
 
Необходими продукти:
400 г картофи
200 г тиквички
1 глава лук
1 морков
2 парчета наденица (около 300 г)
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
кълнове за украса


Начин на приготвяне:
1
Картофите, морковът и лукът се обелват, режат се на кубчета, запържват се за 4–5 минути в зехтина и се налива 1 л вода. Вари се 10 минути и се добавят нарязаните на кубчета тиквички.
2
Овкусява се със сол и пипер и след като се сварят всички продукти, се пасират.
3
Наденицата се нарязва на жулиен, запича се на фурна, на тиган или на скара и се добавя към супата.
4
При поднасяне се украсява с кълнове.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


175 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: