Винена супа от Золотурн
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2017 Радвам се, че ви е харесала рецептата. Смелен на прах чимена също много ми е любима подправка, просто тук съм използвала на зърна. А цвеклото го преоткрих!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.04.2017 мерси Руми,аз слоших сминдух на прах, понеже не намерих на зърна.Аз обичам червено цвекло, а и децата го харесаха на пюре.Благодаря.Снимка другия път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2017 Може и да не го добавяте, ако не ви харесва. Кърито има много богат аромат и вкус. Ако все пак решите, в по -малка концентрация чимена (сминдух) се съдържа в готова смес меродия.
Лично на мен ми харесва заради приятния си аромат, който ми създава топлота.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2017 с какво мога да заменя чимена
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...