Пикантен шоколадов кейк
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2019 Здравейте! Много благодаря за точната рецепта! Първоначално количеството захар ме смути, но отзивите бяха "Точно като от едно време е", та вече няма да се страхувам да правя крем карамел.:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2019 Студена даже и лед слагам за да не може водата да заври
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2019 Здравейте!
Водата в тавата студена или хладка?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2018 Аз рядко правя крем карамел, а днес направих два вида - с тиква и този класическия. Благодаря ви!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Класическа рецепта, която често се приготвя у дома.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...