Торта „Наполеон“
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2021 Гордея се! Направих 1/3 от рецептата и резултатът е по-добър от това, което се предлага по доста от средния клас заведения!
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2020 Превъзходен е!!! Спазих рецептата точно и карамелизират част от купичките на грил реотан на фурната. Наистина е наслада за небцето!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2019 Уникален.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2017 Получи се чудесен десерт, без шупли. Мерките са точни. Пекох в обикновени алуминиеви купички и увеличих времето. За мен обаче не си заслужава многото пари за жив. сметана и попилените белтъци, вкусът не е много по-различен от крем карамел (за мен поне). Иначе страхотна рецепта за любителите на френските класики, благодаря Ви, Бон Апети!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2017 толкова вкусен крем отдавна не бях правила ......Веднага се изяде
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...