Крехки свински пържоли на фурна

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 18.09.2015
Крехки свински пържоли на фурна
 
Необходими продукти:
500 г свински пържоли
20 г краве масло
1/2 ч. ч. бира
1 с. л. мед
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Маслото се смесва с меда и хубаво се разбърква.
2
Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер, намазват се с меденото масло, слагат се в тава, заливат се с бирата, покриват се с алуминиево фолио и се пекат около 1 час на 200 градуса. След това фолиото се отстранява и пържолите се пекат още 10-15 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

28.02.2018
Това е ! Това е вкусът , който търсех ! Пържолите се ометоха толкова бързо, че не успях да ги снимам .
5.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2017
Много вкусно ястие.
4.
Изпрати
лично съобщение

25.03.2017
Пържолките стават супер.
3.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2016
Бързо и лесно, а пържолитестават крехки и много вкусни и може да ги гарнирате с каквото искате. Браво!
2.
Изпрати
лично съобщение

02.01.2016
С гъби и картофи.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: