Тарталети с череши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Благодаря за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Стана толкова вкусен, че едва успях да направя снимки.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Благодаря,все пак опитах и се получи :) Страхотна рецепта,браво!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Стефан, ако използваш сладкарска сметана за плодовете (100 мл - както е посочено в стъпка 1 на рецептата), от киселината на плодовете има опасност, сметаната да се пресече. Принципно използваме сметаната като като овкусител, така че можеш да я пропуснеш или да я замениш с портокалов сок.
Сметаната за гарниране може да е сладкарска - при нея няма проблем.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2015 някой може ли да ми каже вместо животинска сметана мога ли да ползвам сладкарска сметана или някакъв друг заместител? мерси :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...