Кордон бльо с кашкавал и салам

Лесно и интересно
Източник: Lyuba Emilova Milanova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 01.07.2016
Кордон бльо с кашкавал и салам
Кордон бльо с кашкавал и салам
 
Необходими продукти:
1 бр. пилешки гърди
50 г луканков салам (нарязан)
50 г кашкавал

за панировката:
брашно
галета
галета
магданоз
подправка за пиле


Начин на приготвяне:
1
Пилешкото се разделя на две части и всяка една се оформя като „пеперуда“, като се разрязва надве, но не до края.
2
Върху така подготвената тънка „пеперуда“ се поръсват сол и черен пипер, саламът и настърганият кашкавал.
3
Завиват се рулца и се забождат с клечки за зъби, за да не се разтворят.
4
За панировката се смесват галетата, нарязаният магданоз и подправката за пиле.
5
Пилешкото се потапя първо в брашно, после в яйце и накрая в подготвената панировка.
6
Пържи се, от всички страни, на умерен огън.



Съвет:
Ако нямате подправка за пиле може да смесите малко чесън на прах с малко червен пипер или с друга подправка, по ваш вкус и предпочитание.

Плънката също може да е от различни видове салам или сирена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


189 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: