Коледни целувки

ТИТЛА: Чирак
Дата: 22.12.2017
Коледни целувки
 
Необходими продукти:
5 белтъка
250 г захар
1/2 ч. л. ванилов екстракт


Начин на приготвяне:
1
Белтъците се разбиват до побеляване в добре подсушена купа. Малко по малко и при постоянно разбиване се прибавят захарта и ванилията. Кремът е готов, когато обърнете купата надолу и сместа не падне.
2
Сместа се пълни в пош и върху хартия за печене се шприцоват целувки (с форми по желание).
3
Целувките се сушат в предварително загрята на 100 градуса фурна (с вентилатор), като първо се слагат във фурната за 30 минути, след което фурната се изключва и целувките се оставят вътре за още 2 часа, без да се отваря вратата на фурната.


Съвет:
По желание може да добавите сладкарски боички или друг аромат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: