Кокосови сладки
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2013 Много вкусен с чаша топло мляко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2014 Ах,тази рецепта! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2013 Рецептата е такава – топките стават твърди. Ако се съхраняват или покрият с хартия, трябва да омекнат. Определено, обаче, са по-вкусни, потопени в гореща напитка като кафе или чай. Предимството на това, че са твърди, е че могат да се съхраняват по-дълго време. Мазнина не се слага, защото ще гранясат.
Ако все пак искате да останат по-меки, ги печете по-кратко – около 40 минути.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И моите станаха като камъни. Предполагам, че печенето е много или както спомена г-н Денев може би трябва мазнина. Моля да ми кажете каква е грешката, за да мога да го направя втори път и да е успешен. :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Има проблем. Не може във форма за брюле да се пече 45 мин. а на топки 1 час и 15 минути.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...