Канелено парфе
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2014 Рецептата е прекрасна! За повече кокосов вкус, слагам по-малко брашно и добавям стърготини в тестото :)
За да не изсъхнат, слагам сладките в кутия с капак.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2014 Аз смесих кокосовите стърготини със смлени орехи ! Станаха превъзходни !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2014 Чудесна рецепта за маслени сладки,аз поставих в средата на всяка от тях локумче.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2014 Аз съм заменяла яйцата с кондензирано мляко и се получава нещо като \"Пиратско Рафаело\" :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...