Кокоски

Любими рошави кокоски - хрупкави отвън, мекички отвътре с наситен вкус на кокос
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 01.07.2015
Кокоски
Кокоски
Кокоски
Кокоски
 
Необходими продукти:
4 яйца
200 г захар
350–400 г кокосови стърготини


Начин на приготвяне:
1
Всички продукти се смесват и се разбъркват добре. Ако яйцата са по-големи може да се наложи да добавите повече кокосови стърготини.
2
От сместа се оформят топчета и се нареждат в тава, с хартия за печене на дъното.
3
Пекат се в загрята на 160-180 градуса фурна, докато получат златист загар.
По желание може да потопите готовите кокоски в разтопен шоколад.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2017
Да Ви е сладко, Красимир ! Виждам, че сте ги приготвили под друга форма. Чудесни са ! Бързо, лесно и вкусно ! Желая Ви всичко най-хубаво !
4.
Изпрати
лично съобщение

05.12.2017
Стаха вкусни!
3.
Изпрати
лично съобщение

15.06.2017
Радвам се, че кокоските Ви харесват ! Да Ви е сладко ! :)
2.
Изпрати
лично съобщение

01.05.2017
Станаха много хубави. Напави половин доза за проба.
1.
Изпрати
лично съобщение

17.11.2016
Виждам ,че 9 пъти е правена тази рецепта,а няма никакви кометари,защо ли? Да не би да не са сполучливи,споделете мнение моля ако сте ги правили.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: