Дроб кавърма
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2024 За пръв път направих кюфтенцата (вероятно не съвсем същите), по една рецепта на списание „Сол и пипер“. От тогава съм я правила много пъти, често и за гости, понеже всички я харесват, но скоро не. Сега изпробвах вашата рецепта, хареса ми и макар да има разлики, си припомних любим вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...